Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

Son Dakika Haberleri... Ankara'nın Mamak ilçesinde 3 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Yangın, çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülerek kontrol altına alındı.

Son Dakika Haberleri... Ankara'nın Mamak ilçesinde 3 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 1

Alınan bilgiye göre, Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak'taki bir apartmandan sabah 07.10 sularında patlama sesi duyuldu. 

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Patlama sonrasında canlı yayına bağlanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse "Küçük Kayaş Mahallesi'nde meydana gelen patlamada 1 vatandaşımız hayatını kaybetti.

Başımız sağ olsun. Ekiplerimizin müdahalesi devam ediyor. Çevrede patlamadan kaynaklanan hasarlar var." açıklamalarında bulundu.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevre güvenliği aldı. İtfaiye ekipleri ise patlamanın ardından çıkan yangına müdahale etti.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 4

ÖLEN KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Meydana gelen patlamada ölen kişinin 68 yaşındaki Fatma Köse olduğu bildirildi. 

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 5

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Mamak/Küçük Kayaş mahallesindeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu bir vatandaşımız vefat etmiştir. Konuyla ilgili gerekli teknik ve yasal incelemeler sürdürülmektedir" denildi.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 6

KONTROL ALTINA ALINDI

Yangın, çevre güvenliğinin sağlanmasının ardından itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülerek kontrol altına alındı. Patlamanın yaşandığı evde yaşayan 68 yaşındaki Fatma Köse hayatını kaybederken, her hangi bir yaralanma yaşanmadı. Ekipler tarafından olay yerindeki çalışmaların devam ettiği aktarıldı. Hayatını kaybeden Köse’nin evli ve 6 çocuk sahibi olduğu belirtildi. Talihsiz kadının cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 7

"ÇELİK KAPI BİLE YAMULDU"

Patlamanın büyük sarsıntıya neden olduğunu söyleyen çevre sakinin Recep Kaya, “Yan binada oturuyorum. Bir anda patlama sesi geldi. Bina resmen yerinden kalktı. Deprem oluyor zannettim çünkü 1999 depremini de yaşadım. Eve bir baktım ki her şey mahvolmuş. Pencereler kırılmış, buzdolabının kapısı açılmış, çelik kapı bile yamulmuş.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 8

Balkondan bakınca dumanları gördüm sonra da aşağıya indim. Mağdurları tanımıyoruz ama binaya taşınalı 1 hafta oldu daha. Kocası da geceleri bekçilik yapıyordu. Evde yoktu.

Son Dakika... Ankara'da doğal gaz patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 9

Herhalde kocası gelecek diye çay yapacaktı. Gazı açınca patlama oldu” dedi.

Ankara
4 gündür aranan kayıp genç kızdan acı haber! Şanlıurfa'da kahreden haber! 12 yaşındaki İbrahim'in cesedi sulama kanalından çıktı Aksaray'da define avcıları kazı yaparken yakalandı! Asansör boşluğuna düşen 7 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti