Son Dakika: AFAD, Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu

Son Dakika deprem haberleri... Çankırı Ilgaz'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin derinliğini 7 kilometre olarak bildirdi.

Son Dakika: AFAD, Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu

Son Dakika deprem haberleri... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde meydana gelen sarsıntının derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü.

Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 27 Aralık 2023 son depremler listesi...

  • Merkez üssü Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Son Dakika: AFAD, Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu - Resim : 1

  • Sarsıntıda bir iş yerlerinde cam avizeler kırıldı.

Son Dakika: AFAD, Çankırı'da 4,5 büyüklüğünde depremin meydana geldiğini duyurdu - Resim : 4

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

İnşaatta çökme oldu! 6 işçi yaralandı Çanakkale'de masaj salonunda çalışan kadına kezzaplı saldırı! Şüpheli adliyeye sevk edildi Denizli'de 11 yaşındaki çocuğa 7 akranından eğitim hayatını bitiren zorbalık Güney Koreli oyuncu Lee Sun-kyun ölü bulundu