Son Dakika: 5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: 27 şüpheli yakalandı

Son Dakika: 5 ilde FETÖ'ye yönelik eş zamanlı olarak ,'Kıskaç-5' operasyonları gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın detaylarını paylaştığı operasyonlarda 27 şüpheli yakalandı.

Son Dakika: 5️ İlde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “Kıskaç-5” operasyonlarında 2️7️ şüpheli yakalandı.

Son Dakika: 5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: 27 şüpheli yakalandı - Resim : 1

"FETÖ’CÜ HAİNLERİN PEŞLERİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonların detaylarını şu şekilde paylaştı:

"Milli İrademize Darbe Yapmaya Kalkışan FETÖ’cü Hainlerin Peşlerini Bırakmayacağız. Aziz Milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz.

Son Dakika: 5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: 27 şüpheli yakalandı - Resim : 2

"GAYBUBET EVLERİNDEKİ 7️ ŞÜPHELİ YAKALANDI"

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı Koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince FETÖ’ye yönelik gerçekleştirilen “Kıskaç-5” Operasyonlarında:

  • FETÖ kapsamında alınan ifadelerde örgüt üyesi/yöneticisi olarak adı geçen, ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen ve haklarında aranma kararı bulunan şahıslara yönelik İzmir, Aydın ve Bursa'da gerçekleştirilen operasyonlarda 2️0️ şüpheli yakalandı.
  • Haklarında arama kararı bulunan FETÖ mensuplarının, gözaltına alınmamak veya tutuklanmamak için saklandıkları, Gaybubet evlerinde bulunan şahıslara yönelik Ankara ve Denizli'de gerçekleştirilen operasyonlarda da 7️ şüpheli yakalandı.
  • Yapılan Kıskaç-5 Operasyonlarında 5 ilde toplam 27 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Son Dakika: 5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: 27 şüpheli yakalandı - Resim : 3

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

Son Dakika: 5 ilde Kıskaç-5 operasyonu: 27 şüpheli yakalandı - Resim : 4

Kaynak: haberet.com

Kafasına mini inşaat vinci düşen işçi hayatını kaybetti Antalya'da polis ekipleri devriye geziyor Tartıştığı kişinin kafasını kesip camdan aşağı attı Fren yerine gaza bastı! 8 metreden aşağı uçtu