Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var

Şırnak'ta meydana gelen olayda, Hüsamettin Hamarat yönetimindeki 72 AAZ 220 plakalı tır, Şırnak-Uludere yolunun 3. kilometresinde Abdulkerim Ürün'ün kullandığı 06 COU 51 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Ölü ve yaralılar var.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var

Şırnak'ın Uludere ilçesinde tır ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var - Resim : 1Hüsamettin Hamarat yönetimindeki 72 AAZ 220 plakalı tır, Şırnak-Uludere yolunun 3. kilometresinde Abdulkerim Ürün'ün kullandığı 06 COU 51 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var - Resim : 2Sürücüler ile hafif ticari araçta bulunan Esmer Ürün ağır yaralandı.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var - Resim : 3İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var - Resim : 4Sağlık ekiplerince Uludere Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şırnak'ta tır ve otomobilin çarpışması sonucu ortalık can pazarına döndü! Ölü ve yaralılar var - Resim : 5


​​​​​​​

Kaynak: AA

Şırnak
Kayınbiraderini sokak ortasında öldürmüştü! Söyledikleri kan dondurdu Eski sevgilisinin evine molotofkokteyli ile saldırdı Direğe asılı halde bulundu! Bebek cesedi çıktı Burun estetiği faciası! Aynaya bakınca şoke oldu