Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı

Motosikletli Berkant Keskin, taciz ettiği Murat Vermez’in motosikletine çarptı. Motosikletin yere düşmesi sonucu Vermez ile arkasında oturan Nazlıcan Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun saniye saniye çektiği görüntüler, olayın trafik kazası olmadığını ortaya çıkarken, tutuklanan Keskin ifadesinde, “Şımarıklık yapmak istedim” dedi.

Eyüpsultan’da cuma akşamı meydana gelen olayda 23 yaşındaki Murat Vermez, motorcu arkadaşlarını görmek için Pirinççi köyüne gitti.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 1

Arkadaşıyla görüştükten sonra da gruptaki Nazlıcan Yolcu, binecek motosiklet kalmayınca Vermez’in motosikletinin arka koltuğuna oturdu.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 2

Vermez, Yolcu’yu gideceği yere götürüp bırakacaktı. Murat Vermez’in bir arkadaşı, cep telefonunu Nazlıcan Yolcu’ya vererek seyir halindeyken kendilerini videoya çekmesini istedi.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 3

Grup, Pirinççi köyü Göl mevkisine geldiğinde yine motoruyla yolda seyreden Berkant Keskin hız yaparak motosikletlilerin arasından sıyrıldı.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 4

Hızla seyrederken de motosikleti sağa-sola yatırarak Murat Vermez’in motosikletine yaklaştı. Bu sırada Vermez’in motosikletine sağ taraftan vurdu. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletteki Murat Vermez ve arkasında oturan Nazlıcan Yolcu hayatını kaybetti.

 Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 5


Murat Vermez

VİDEO ORTAYA ÇIKARDI

Olay ilk başta kayıtlara ‘Trafik kazası’ olarak geçti. Bir gün sonra ise görüntülerin çekildiği telefonun sahibi olan Murat Vermez’in arkadaşı, videoyu acılı aileye ulaştırdı. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından soruşturmanın seyri bir anda değişti. Berkant Keskin, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 6

ŞAKA YAPIYORDUM

Keskin, jandarmadaki ifadesinde, “Ben çok şımarığım, şımarıklık yapmak istedim. Genel itibarıyla şımarık yapım var, şaka yapıyordum” dediği ortaya çıktı. Keskin’in sosyal medya hesabından da daha önce ‘şımarığım’ ifadeleriyle fotoğraflar paylaştığı da ortaya çıktı. Berkant Keskin, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 7

Nazlıcan Yolcu


NAZLICAN SON ANLARI ÇEKMİŞTİ

SİLİNMEYE çalışılan videonun, gruptaki bir kişinin akrabası tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyleyen Murat Vermez’in kuzeni Cüneyt Polat, “Murat o ekipten sadece bir kişiyi tanıyordu, onu görmeye gitmiş, sonra da birlikte turlamaya gitmişler. Nazlıcan isimli tanımadığı kızı da yer olmadığı için gidecekleri yere götürmesini istemişler, Murat da kabul etmiş. Bu sırada Murat’ın tanıdığı arkadaşı, cep telefonunu Nazlıcan’a verip kaydetmesini istemiş. Nazlıcan yolculuğu kaydederken Berkant arkadan yaklaşıyor, sağdan geçerken Murat’ın motosiklete vuruyor. Hakimiyeti kaybedince, ikisinde de kask olmasına rağmen düşerek hayatlarını kaybettiler” dedi.

Şımarık katil savunmasıyla çıldırttı! Şakası 2 canı hayattan kopardı - Resim : 8

DOSYANIN SEYRİ DEĞİŞTİ

Videonun ortaya çıkmasıyla dosyanın seyrinin değiştiğini belirten Cüneyt Polat, “Nazlıcan’ın çektiği video, Murat’ın tanıdığı arkadaşının telefonundaydı. Silmeye çalıştılar, olay kapanmak üzereyken bu arkadaşın akrabası videoyu bize ulaştırdı ve gerçek ortaya çıktı, suçluyu tutukladılar” dedi.

Cinayet gibi kaza kamerada: 2 ölü Dicle Nehri'ne düşen kamyon şoförünün cesedine ulaşıldı Kayseri'de çöp konteynerinde ceset bulundu! Bir kişi tutuklandı Tüyler ürperten vahşet! Bebeğin cesedi köpekler tarafından parçalanmış halde bulundu