Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir evde tek başına yaşayan adam, sigara izmaritinden kaynaklı çıkan yangın sonucunda yanarak can verdi. Emniyetin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi
  • Olay, Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı Alata Mahallesi Erdemoğlu Bulvarı'nda bir binanın 3'üncü katındaki evde gerçekleşti.

Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi - Resim : 1

  • Edinilen bilgiye göre, tek başına yaşayan ve iddiaya göre alkol problemi olan 54 yaşındaki Mehmet Sezer'in dairesinden dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi - Resim : 2

CESEDİ BULUNDU

  • Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, Sezer'in cansız bedenine ulaştı.
  • Yangının söndürülmesinin ardından Sezer'in cansız bedeni polis ve savcının incelemesinin ardından ilçe devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi - Resim : 3

YANGININ SİGARA İZMARİTİNDEN ÇIKTIĞI DEĞERLENDİRİLİYOR

  • Evde yapılan incelemede yangının, Sezer'in oturduğu koltukta sızıp kalmasından dolayı sigara izmaritinden kaynaklı çıktığının değerlendirildiği öğrenildi.

Sigara kullanan adamın kahreden sonu! Yana yana can verdi - Resim : 4

  • Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Çatalca'da kahreden kaza! 2 THY pilotu yaşamını yitirdi Bulgaristan'dan Türkiye'ye 33 piton cinsi yılan soktu Balıkesir'de bu kadarına da pes dedirten uyuşturucu sevkiyatı 'Bikiniyle yürüyen kız' hakkında hakim kararını verdi