Serhat Akın'a saldırıyla ilgili bomba iddia! Kanal sahibinden Fenerbahçeli yöneticilere tehdit mesajları

Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'a yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen 5 zanlı yakalanırken saldırıyla ilgili gündem yaratacak bir iddia öne sürüldü. Akın'ın yorumculuk yaptığı kanalın sahibine "Az kaldı" gibi tehdit mesajları gittiği ve polis tarafından incelemeye alınan bu mesajlar için Fenerbahçeli 2 yöneticinin adlarının geçtiği iddia edildi.

Serhat Akın'a saldırıyla ilgili bomba iddia! Kanal sahibinden Fenerbahçeli yöneticilere tehdit mesajları
  • Eski futbolcu Serhat Akın'ın, Youtube'da yaptığı programın ardından Beykoz'da ayağından vurulması olayının yankıları sürerken gazeteci Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak iddialar geldi.
  • Köşe yazısında olayın ayrıntılarını anlatan Fatih Altaylı, Serhat Akın'ın yorumcu olduğu Sports Digitale kanalının sahibi Murat Zorlu'ya tehdit mesajları gittiğini, bu mesajlardan birinin "Az kaldı" olduğunu ve polis tarafından incelemeye alınan bu mesajlar için Fenerbahçeli 2 yöneticinin adlarının geçtiğini öne sürdü.

Serhat Akın'a saldırıyla ilgili bomba iddia! Kanal sahibinden Fenerbahçeli yöneticilere tehdit mesajları - Resim : 1

"TÜRK SPORU DAHA DA KİRLİ HALE GETİRİLİYOR"

  • Fatih Altaylı'nın kullandığı ifadeler şu şekilde;
"Spor yorumcusu Serhat Akın'ın vurulması dahi spor camiasında sessizlikte geçiştirilmeye çalışılıyor. Spor medyası da, polis adliye medyası da konu karşısında suskun. Sanki korku içindeler. Yazmamayı, konuşmamayı, haber yapmamayı tercih eder bir görüntü veriyorlar. Bahis mafyası tarafından zaten kirletilmiş olan Türk sporu, bu sessizlikle daha da kirli hale getiriliyor.

Serhat Akın'a saldırıyla ilgili bomba iddia! Kanal sahibinden Fenerbahçeli yöneticilere tehdit mesajları - Resim : 2

"TELEFON EKİPLER TARAFINDAN İNCELEMEYE ALINDI"

Ancak olayın meydana geldiği gün de yazdığım gibi spor camiasında herkes Serhat Akın'ın yayın yaptığı Sports Digitale kanalının sahibinin bazı Fenerbahçeli yöneticilerle sorun yaşadığını ve hatta tehdit edildiğini biliyor, konuşuyor. Kendisi de oldukça fanatik bir Fenerbahçeli olan Murat Zorlu'nun telefonu, olayı soruşturan ekipler tarafından incelemeye alınmış durumda. Ve kendisine tehdit olarak algılanabilecek mesajlar gönderen kişilerin mesajları inceleniyor. Öğrenebildiğimiz kadarı ile bunlar arasında Fenerbahçeli iki yöneticinin adları öne çıkıyor. Bunların kamuoyunda da en çok bilinen ve tanınan yöneticiler olduğu söyleniyor.
Tehdit değilse bile, öfke dolu olarak nitelendirilebilecek mesajlardan biri 'Az kaldı' şeklinde. Bir gece geç saatte atılmış bir mesaj. Bana sorarsanız, adı geçen 2 yönetici de bu işleri yapacak ya da yaptıracak kişiler değil. Ancak birilerinin bu işi yapıp, yöneticilere 'Abi hallettik' diyerek para isteme olasılıkları çok yüksek görünüyor.
AVM otoparkında cinsel ilişkiye giren sapkınlar gözaltına alındı Rojin'den haber alınamıyor Diş hekimine muştalı saldırı! Muştayla dövdü Otoyolda 2 otomobilin karıştığı kazada 3 kişi yaralandı