Çamaşır suyuyla yıkadıkları bozuk etleri müşterilere yedirmişler

Şanlıurfa'da Gıda, Tarım İlçe Müdürlüğünde çalışan veterinerlerle denetim yapan zabıtalar, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir lokantada şoke edici bir olay ile karşılaştı. Lokantanın mutfak kısmında bozuk etlerin olduğunu fark eden ekipler, bozulmuş tavuk etlerinin çamaşır suyuyla yıkanıp müşterilere yedirildiğini fark etti. İşletme sahibi hakkında cezai işlem uygulandığı belirtildi.

Çamaşır suyuyla yıkadıkları bozuk etleri müşterilere yedirmişler

Şanlıurfa'da zabıtalar, denetim yaptıkları esnada bir lokantada şoke edici bir olay ile karşılaştılar.

Haliliye Belediyesi'nde Gıda, Tarım İlçe Müdürlüğünde çalışan veterinerlerle denetim yapan zabıtalar, Bahçelievler Mahallesi'nde bir lokantaya girdiklerine elde ettikleri sonuç karşısında şoke oldular.

BOZUK ETLERİ ÇAMAŞIR SUYU İLE YIKAMIŞLAR
Lokantayı denetleyen zabıtalar, mutfak kısmında suyun içerisinde bekletilen tavuk etlerini fark edince etleri inceledi. Etlerin bozuk olduğunu belirleyen ekipler, etin içerisindeki sıvının ise çamaşır suyu olduğunu görünce gözlerine inanamadı.

Çamaşır suyuyla yıkadıkları bozuk etleri müşterilere yedirmişler - Resim : 1

ETLER İMHA EDİLDİ
Lokantada yapılan genel aramada, bu şekilde olan yaklaşık yarım ton bozuk et ele geçirildi. El konulan etler, şehir çöplüğüne götürülerek imha edildi.

Çamaşır suyuyla yıkadıkları bozuk etleri müşterilere yedirmişler - Resim : 2

MÜŞTERİLERE YEDİRMİŞLER
İşletme sahibine ise cezai işlem uygulandığı öğrenilirken, çamaşır suyu ile durulanan bozuk etlerin müşterilere yedirildiği öğrenildi.

Çamaşır suyuyla yıkadıkları bozuk etleri müşterilere yedirmişler - Resim : 3

Kaynak: İHA

Bunu da yaptılar! Kiracıyı çıkarmak için.... 'Reis' diye bağırdığı için çocuğa hakaret ederek fırından kovmuştu! Fırıncı hakkında flaş karar Son dakika! 'İstek parça' cinayetinde sıcak gelişme!Onur Şener davasında istenen cezalar Bu evin sırrı çözülemiyor! Durmadan kendi kendine yanıyor