Şanlıurfa 'baba kızını istismar ediyor' iddialarıyla ayaklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı

Şanlıurfa'da kayda alınan ve "Çocuğu istismar ediyor" başlığıyla yayılan bir görüntü sosyal medyada ses getirdi. Konu ile ilgili açıklama yaparak istismar iddialarını yalanlayan Valilik, görüntülerin bir babanın ishal şikayetiyle hastaneye getirdiği kızının altını değiştirdiği anlara ait olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa 'baba kızını istismar ediyor' iddialarıyla ayaklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı
  • Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Direkli Mahallesi'nde kayda alınan bir görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
  • Bir takım sosyal medya hesapları tarafından "Oyun oynayan küçük bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan yaşlı bir sapık çevredekiler tarafından suçüstü yakalandı" başlığıyla servis edilen görüntü ile ilgili Şanlıurfa Valiliği bir açıklama yaptı.

İSHAL OLAN KIZININ ALTINI DEĞİŞTİRİYORMUŞ

  • Konuyla ilgili Valilik'ten yapılan açıklamada "04.08.2024 tarihinde bazı sosyal medya hesapları ve haber sitelerinde yer alan görüntülere istinaden 'Şanlıurfa'da bir çocuğa cinsel tacizde bulunulduğu' yönündeki iddialar üzerine Valiliğimiz tarafından açıklama yapılması ihtiyacı duyulmuştur. 03.08.2024 tarihinde gerçekleşen olayla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından konu incelenerek gerekli işlemler gerçekleştirilmiş, yapılan araştırma sonucunda; sekiz yaşındaki çocuğunun babası tarafından sabah saatlerinde akut ishal şikayeti ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine götürüldüğü, hastanede tedavisi yapıldıktan sonra yine babası tarafından yolun kenarındaki boş bir arsada çocuğun bezinin değiştirildiği, herhangi bir taciz olayının vuku bulmadığı anlaşılmıştır. Çocuğun beyanı da aynı şekildedir" denildi.

SAĞLIK MUAYENESİNE TABİ TUTULDU

  • Açıklamanın devamında ise "Ayrıca kız çocuğu sağlık muayenesine tabi tutulmuş, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı değerlendirilerek çocuğun babası sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa 'baba kızını istismar ediyor' iddialarıyla ayaklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı - Resim : 1

Şanlıurfa 'baba kızını istismar ediyor' iddialarıyla ayaklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı - Resim : 2

Şanlıurfa 'baba kızını istismar ediyor' iddialarıyla ayaklanmıştı! Gerçek bambaşka çıktı - Resim : 3

Dehşete düşüren kız kavgası kamerada Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi hayatını kaybetti Üsküdar'da korku dolu gece! Genç kadın denize düştü Ankara'da mangal faciası