Samsun'da arazi kavgası! Öz kardeşlerini öldürdü, yaralılar var

Samsun Terme'de miras kalan arazi sebebiyle çıkan kavgada 66 yaşındaki Cavit Aşkın, 60 yaşındaki kardeşleri Ayşe Ergen ve 47 yaşındaki Nuran Topal'ı av tüfeğiyle öldürdü, yeğeni ile kadastro görevlisini de ağır yaraladı.

Samsun'da arazi kavgası! Öz kardeşlerini öldürdü, yaralılar var

Samsun'un Terme ilçesi ​Akçaykaracalı Mahallesi'nde, iddiaya göre, babalarından miras kalan arazi sebebiyle üç kardeş arasında tansiyon yükseldi. Diğer akrabaların da dahil olduğu kavgada Cavit Aşkın, pompalı tüfekle ateş açtı.

Samsun'da arazi kavgası! Öz kardeşlerini öldürdü, yaralılar var - Resim : 1

2 KİŞİ AĞIR YARALI

Saçmaların isabet ettiği kız kardeşler Ayşe Ergen, Nuran Topal ve yeğen Murat Ergen (40) ve kadastro görevlisi Mert Işık, ağır yaralandı.

Samsun'da arazi kavgası! Öz kardeşlerini öldürdü, yaralılar var - Resim : 2

Yaralılar, sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. İki kız kardeş, kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının kritik olduğu bildirildi. Kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Şehirlerarası otobüste tahta kurusu paniği: Ayakta yolculuk yapıldı Oğluna uyuşturucu sattıran sözde baba kameralara yansıdı Ev sahipleri engelli insanlara daire vermiyor iddiası 1 yaşındaki bebek elektrik akımına kapıldı