Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Arabayı bıraktım gidiyorum, hadi hayırlı uğurlu olsun ben eve gidiyorum

Bursa'nın İnegöl ilçesi Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin şüphelenip durdurduğu aracın alkollü sürücüsü, ekiplere zor anlar yaşattı. Alkol testini ısrarla kabul etmeyen 63 yaşındaki adam "Yok üflemem. Arabayı bıraktım gidiyorum. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Ben eve gidiyorum. Bıraktık araba orada, benimle işin yok. Alkollüyüm ama test yaptırmak istemiyorum. Üflemiyorum." dedi.

Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Arabayı bıraktım gidiyorum, hadi hayırlı uğurlu olsun ben eve gidiyorum

İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde devriye gezen trafik polisleri, seyir halinde sık sık şerit değiştiren 16 F 2414 plakalı bir otomobilin sürücüsünü durdurdu. Araçtan indiğinde ayakta durmakta zorluk çeken sürücü, polis memurlarına zor anlar yaşattı.

Polis ekipleri, 63 yaşındaki sürücü Musa B.'ye alkollü olup olmadığını tespit etmek için alkol testi yapmak istedi. Ancak sürücü, alkol testini reddetti ve eve gitmek istediğini belirtti. Polis ekipleri, sürücüyü tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. 

Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Arabayı bıraktım gidiyorum, hadi hayırlı uğurlu olsun ben eve gidiyorum - Resim : 1

"ARABAYI BIRAKTIK GİDİYORUM, HAYIRLI OLSUN"
Sürücü Musa B., alkol testini ısrarla reddederek şunları söyledi: "Yok üflemem. Arabayı bıraktım gidiyorum. Hadi hayırlı uğurlu olsun. Ben eve gidiyorum. Bıraktık araba orada, benimle işin yok. Alkollüyüm ama test yaptırmak istemiyorum. Üflemiyorum."

Ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı 8.190 TL, alkol testini reddetmekten dolayı ise 11.645 TL cezai işlem uygulanan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından karakola götürüldü.

Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Arabayı bıraktım gidiyorum, hadi hayırlı uğurlu olsun ben eve gidiyorum - Resim : 2

Kaynak: İHA

Devasa hortum paniğe yol açtı Tartıştığı görevliyi ezdi: O anlar kamerada Öğrenci minibüsu kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var Katil köpeğin sahibine 6 yıl hapis istemi