Pendik'te şüpheli, cesedini parçalayarak çöpe attığı adamın sırtını kazıdı

İstanbul Pendik'te geçtiğimiz günlerde çöp konteynerinde bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih’e ait cesedin parçalanmış şekilde bulunmasıyla ilgili soruşturma devam ederken, ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Tutuklanan şahsın Salih'in sırtına bıçakla eşinin baş harfini kazıdığı öğrenildi.

  • İstanbul Pendik'te 27 Mayıs tarihinde 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait cesedin parçalanmış şekilde bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında B.D. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
  • Korkunç cinayete ilişkin soruşturma sürerken, yeni detaylar ortaya çıktı. Salih ile B.D.’nin olay günü telefonda görüştükleri, B.D.’nin Salih’in evine girerken kaydının bulunduğu ve birkaç dakika sonra Salih’in telefon sinyalinin kesildiği öğrenildi.
  • İncelenen güvenlik kamera görüntülerinde, şüpheli B.D.’nin çöpe bir şeyler döktüğü, kovanın sapını peçete ile tuttuğu, kovayı bir boş bir alana attıktan sonra peçeteyi düşürdüğü ve geri dönerek parmak izi bulunan peçeteyi aldığı tespit edildi.
  • Nihat Salih’in sırtına bıçakla 'M' harfi kazındığı, şüpheli B.D.’nin eşinin adının ise 'M' harfi ile başladığı belirlendi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.
Müge Anlı'da skandal! Üvey baba kızlarını istismar etti Bir kadın üstsüz şekilde sokakta yürüdü Cinayetin sırrı 18 yıl sonra çözüldü Kocaeli'de 'çocuk düğünü'ne polis baskını