İki genç kız BTS ile tanışma uğruna kayboldu

Pakistan'da geçen hafta kayboldukları belirtilen iki genç kızın, Grammy adayı dünyaca ünlü Güney Koreli grup BTS ile tanışmak için yaklaşık 1200 kilometre yol katettikleri ortaya çıktı. Genç kızların başarısız planını ele veren ise Google araştırmaları, Whatsapp konuşmaları ve günlükleri oldu. Trende polislere yakalanan genç kızlar ise ailelerine teslim edilmek için bekliyorlar.

İki genç kız BTS ile tanışma uğruna kayboldu

Pakistan'ın Karaçi kentindeki Korangi'de geçen hafta kaybolduğu bildirilen 13 ve 14 yaşlarındaki iki genç kız, evlerinden yaklaşık 1200 kilometre uzakta bulundu.

Polis tarafından bulunan gençler, Grammy adayı dünyaca ünlü Güney Koreli grup BTS'nin üyeleriyle tanışmak için yola çıktıklarını belirtti.

HAYALLERİ GİBİ YAKALANIŞLARI DA OLAY
Bölgenin emniyet müdürü Abraiz Ali Abbasi, yaptığı açıklamada, gençlerin evlerinde yapılan aramada BTS ile tanışmak için Güney Kore'ye gitme planı yaptıkları bir günlük bulunduğunu söyledi.

Kızların planını ortaya çıkaran ise sadece günlükleri değil. Genç kızlar Whatsapp konuşmalarından Güney Kore'ye nasıl gideceklerini konuşmuş ve daha sonrasında ise Güney Kore'de ne giyilip giyilmeyeceği hakkında Google araştırması da yapmışlar.

Emniyet müdürü Abbasi, yayınladığı video mesajda "Günlükte, tren tarifelerinden söz edildiğini ve başka bir arkadaşlarıyla kaçmayı planladıklarını gördük. Daha sonra onu sorguya aldık" ifadelerini kullandı.

Emniyet müdürü Abbasi, yoğun çalışmaların ardından gençlerin, trenle gittikleri Lahor kentinde polis tarafından gözaltına alındıklarını öğrendikleri bilgisini verdi.

Ayrıca Abbasi, gençlerin Karaçi'deki evlerine geri getirilmeleri için Lahor polisiyle eşzamanlı çalıştıklarını da belirtti.

Emniyet müdürü, ailelere çocuklarının ekran başında ne yaptıklarına dikkat etmeleri ve takipte olmaları çağrısını yaptı.

ALO hırsızlık çetesi çökertildi Bronz renkli dolandırıcılık! 9 bin 400 euro istedi Seyir halindeki İETT otobüsünün tekerleği fırladı İstanbul'da yağmur ve cuma klasiği