Osmaniye'de inşası süren Devlet Bahçeli Lisesi'nde sona gelindi

Osmaniye’de yapımına başlanan Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatında sona gelindi. Vali Yılmaz, "Aslında okulumuz bu eğitim öğretim yılı başında hizmete girecekti ama beklemediğimiz 6 Şubat depremi maalesef geciktirdi." dedi.

Osmaniye'de inşası süren Devlet Bahçeli Lisesi'nde sona gelindi
  • Osmaniye’de Fakıuşağı Mahallesi'nde kompleks şeklinde 24 derslikli ve 300 kişilik pansiyonu bulunan Devlet Bahçeli Fen Lisesi inşaatında sona gelindi.
  • İnşaatı ziyaret eden Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Yılmaz, "Aslında okulumuz bu eğitim öğretim yılı başında hizmete girecekti ama beklemediğimiz 6 Şubat depremi maalesef geciktirdi. Öğrencilerimiz eğitimlerine misafir olarak başka bir binada devam etmektedirler, 96 öğrencimiz. Nisan ayı içerisinde hedefimiz inşallah öğrencilerimizi binalarına kavuşturmak. Devlet Bahçeli Fen Lisesi muhteşem mimarisi, spor kompleksi, pansiyonu, konferans salonu, altyapısıyla gerçekten çok güçlü bir okul. Türkiye'de örnek olacak, model olacak bir okula kavuşuyoruz." dedi.
Yeni doğmuş bebeği birinci kattan attılar Görevini yapan polise çarpan sürücü kaçtı Afyonkarahisar'da köpek dövüştüren 30 şahıs gözaltında Muğla'da deprem