Okul müdür Hakan K.'den iğrenç arşiv! Tatile geldiği İstanbul'da herkesi fotoğraflamış

Erzurum'da yaşayan Hakan K. adlı okul müdürü bir süre önce tatil yapmak için İstanbul'un yolunu tuttu. İstanbul'da insanların mahrem fotoğraflarını çekerken yakalanan iğrenç adamın 100'lerce fotoğraftan oluşan arşivi çıktı.

Okul müdür Hakan K.'den iğrenç arşiv! Tatile geldiği İstanbul'da herkesi fotoğraflamış

Erzurum'dan İstanbul'a gezmek amacıyla gelen okul müdürü Hakan K. geçtiğimiz aralık ayı başında dolaşmaya başladı.

Okul müdür Hakan K.'den iğrenç arşiv! Tatile geldiği İstanbul'da herkesi fotoğraflamış - Resim : 1

İstiklal Caddesi'nden Kadıköy'e kadar birçok yeri gezen Hakan K. iddiaya göre cep telefonuyla sokakta, metroda ya da parkta etekli gördüğü kadınların gizlice etek altı fotoğraflarını çekti. Hakan K. bu şekilde yaklaşık 100 kadının fotoğraf ve videolarını telefonunda özel klasörlere ayırarak arşivledi. Kadınları hatırlamak için bir de yöntem geliştiren Hakan K., klasörlere "eteği g..üne sığmayan", "leoparlı kadın", "kod valizli", "lila şortlu", "mavili tatlı kız" gibi sapıkça isimler koydu.

Okul müdür Hakan K.'den iğrenç arşiv! Tatile geldiği İstanbul'da herkesi fotoğraflamış - Resim : 2

Hamza E. isimli vatandaşın 16 Aralık'ta olaya tanık olması ve tepki vermesi üzerine Hakan K. gözaltına alındı. Hakkındaki iddiaları kabul eden Hakan K. "Senelik izin alarak İstanbul'a geldim. Burada bulunduğum süreçte birçok kadının gizlice etek altı fotoğrafını çektim. Bugünse yakalandım" diyerek pişman olduğunu söyledi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli "kişisel verileri hukuka aykırı şekilde kullanma" suçundan tutuklandı.

Fatih'te taksiciyi döverek öldüren iki travesti tutuklandı 53 yaşındaki Suriyeli askere gönderildi Cemevi saldırganı hakkında yeni gelişme: 'Akli dengesi yerinde değil' Sevgililik ve nişanlılık dönemi maliyetleri arttı