Narin'in annesinin haftalar önce kaydedilen görüntüsü şoke etti: Bir köşeye atın! Kızım biliyor, dayanamıyor

Diyarbakır'da Narin Güran cinayeti soruşturması devam ederken anne Yüksel Güran'ın haftalar önce kaydedilen görüntüsündeki bir detay büyük ses getirdi. Gülistan Doku'nun ailesinin ziyareti sırasında ağıt yakan anne Yüksel Güran'ın kullandığı "Narin karanlıkta kalmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor" ifadesi duyanları şaşırttı.

  • Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında gizem henüz çözülmedi.
  • Katil veya katilleri bulmak için her durumu değerlendiren uzmanlar, anne, ağabey ve amcanın olduğu tutuklu zanlıların ifadelerine başvururken özellikle aile üyelerinin verdiği çelişkili ifadeler Türkiye gündeminde deprem etkisi yaratıyor.

HAFTALAR SONRA ÇIKTI

  • Narin'in annesi Yüksek Güran ile ilgili haftalar sonra ortaya çıkan bir detay ise büyük ses getirecek cinsten.
  • Narin'in Diyarbakır'daki köylerinde kaybolmasından 3 gün sonra Gülistan Doku'nun ailesinin yaptığı ziyarette kaydedilen bir an haftalar sonra gündem oldu.

"NARİN'İN ANNESİ DE BU HALE DÜŞMESİN"

  • Tunceli'de kaybolan ve 4,5 yıldır haber alınamayan Gülistan Doku'nun ablası Aygül Doku, anne Yüksel Güran'a sarılarak ağlarken "Gülistan'ımız 4 yıldır yok, karanlıkta kaldı. Şuramıza alev düştü. Narin'in annesi de bu hale düşmesin diye herkesi Narin'i aramaya davet ediyoruz" diye konuşmuştu.

"KIZIM BİLİYOR, DAYANAMIYOR"

  • Söz konusu ziyaret sırasında anne Güran'ın söylemiş olduğu ifadeler herkesin dikkatini çekti.
  • Dikkatli kullanıcıların sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde annenin şu ifadeleri kullandığı görüldü;
"Narin karanlıkta kalmasın. Gülistan'ın ailesi yanmış biz de yanmayalım. Kimseler yanmasın. Ne olur kızımı bırakın, ne olur bir köşeye atın. Ne olur benim kızıma göstermeyin. Kızım biliyor, dayanamıyor."

ANNE GÜRAN "ÖLDÜRMEYE İŞTİRAK" SUÇUNDAN TUTUKLANMIŞTI

  • Anne Yüksel Güran'ın bu sözleri birçok kişinin dikkatini çekerken söz konusu video kısa sürede gündem yarattı.
  • Savcılık, anne ve oğlunu 'çocuğu kasten öldürmeye iştirak' suçundan tutuklamaya sevk ederken, hakimlik tutuklamayı 'çocuğu kasten öldürmek' suçundan yapmıştı.
  • Hakimlik, anne ve oğlunun, 'Çocuğu kasten öldürmek atılı suçuna yönelik kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren dosyadaki mevcut delil durumu ve şüphelilerin aşamalarda verdikleri beyanlardaki çelişkiler' nedeniyle tutuklanmasına karar vermişti.
Alkollü kavga ölümle bitti Tayvanlı turist otel odasında ölü bulundu İp üzerinde kıta değiştirdi Hatay'da engelli kadına tecavüz ettiği öne sürülen zanlı tutuklandı