Narin Güran'ın adı Nevşehir ve Kilis'te parklara verildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın adı Kilis ve Nevşehir'deki parklara verildi.

Narin Güran'ın adı Nevşehir ve Kilis'te parklara verildi
  • Nevşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narin'in ismi Cevher Dudayev Mahallesi'nde yapılan parka verildi.
  • Üzerinde "Narin Parkı" yazan tabela Belediye Başkanı Rasim Arı'nın katıldığı törende parkın girişine asıldı.

Narin Güran'ın adı Nevşehir ve Kilis'te parklara verildi - Resim : 1

GERÇEKTEN ÇOK ACI BİR OLAY

  • Başkan Arı, açıklamasında küçük Narin'in kalplerde yaşayacağını belirterek, "Gerçekten çok acı bir olay. Elim hadise vicdanları yaraladı ve bütün Türkiye'yi yasa boğdu. Bu olayın vicdanlarda açtığı yarayı nasıl kapatırız bilmiyoruz. Bu acıyı tarif edebilmek için kelimeler yetersiz kalır. Tüm Türkiye ile ben de bir baba olarak büyük bir acı yaşadım. Allah milletimize sabır versin." ifadesini kullandı.

Narin Güran'ın adı Nevşehir ve Kilis'te parklara verildi - Resim : 2

NARİN GÜRAN'IN ADI KİLİS'TE DE BİR PARKA VERİLDİ

  • Kilis Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Narin'in ismi Barış Mahallesi'nde yapılan parkta yaşatılacak.
  • Açıklamada görüşlerine yer verilen Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, hayattan, okulundan, sevdiklerinden ve oyunlarından koparılan Narin'in isminin parkta daima anılacağını belirtti.

Narin Güran'ın adı Nevşehir ve Kilis'te parklara verildi - Resim : 3

“NARİN'İ ASLA UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

  • Narin'i unutmayacaklarını aktaran Bilecen, şunları kaydetti: "Bizim mücadelemiz, çocuklarımızın üzerine uzanan karanlık ellere ve zihniyetlere karşı. Narin'i asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Diyarbakır'dan Kilis'e, Edirne'den Kars'a kadar her bir çocuğun hak ettiği gibi, güven içinde çocukluğunu yaşayabilmesi için mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Tartıştığı eşini öldürdü Büyükçekmece'de dehşet Narin'in babası kimden şüphelendiğini açıkladı Samsun'da Büyük Narkotik Operasyonu: 25 Gözaltı