Muş'ta yaşayan Fatma, sosyal medyadaki kolonya yakma deneyini denerken az daha canından oluyordu

Muş'ta sosyal medyada gördüğü videoyu evde deneyip, üzerine kolonya döküp elindeki çakmağı ateşleyen 11 yaşındaki Fatma K. ağır yaralandı. Boyun ve göğüs bölgesinde yanıklar oluşan Fatma K., "Bir anda alevler içinde kaldım" dedi.

Muş Malazgirt'te yaşayan öğrenci Fatma K., sosyal medyada gördüğü "kolonya yakma" videosunu denemek istedi. Kimsenin evde olmadığı esnada üzerine kolonya döken küçük kız, elindeki çakmağı da ateşledi.

Bir anda saçları ve kıyafetleri yanan küçük kız, banyoya koşup üzerine su döktü. Kendi kendini söndürmeyi başaran Fatma K., daha sonra ailesi tarafından Malazgirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Göğüs ve boynunda 2. ve 3.dereceden yanıklar oluşan Fatma K., Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesi'ne sevk edildi. Tedavisi süren küçük kız, yaşadığı anları anlattı.

Muş'ta yaşayan Fatma, sosyal medyadaki kolonya yakma deneyini denerken az daha canından oluyordu - Resim : 1

"ÖLECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Evde kimsenin olmadığını belirten Fatma K., "Sosyal medyada izlediğim ve ilgimi çeken kolonya yakma videosunu denemek istedim. Üzerime kolonya döküp, çakmağı çaktım. Bir anda alevlerin içinde kaldım. Hemen banyoya koşup, üzerime su döktüm. Bir an öleceğimi düşündüm. Çok korkunç dakikalardı. Artık bu gibi denemeler yapmayacağım. Bunu kimse denemesin. Ben yandım başkası yanmasın" dedi.

Muş'ta yaşayan Fatma, sosyal medyadaki kolonya yakma deneyini denerken az daha canından oluyordu - Resim : 2

Muş
Kızına Porsche aldı Telefon çalma anı kamerada 13 yaşındaki çocuğu taciz ettiler Annesine satırla saldırdı