Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı

Türkiye'yi sarsan korkunç olay, 3 Mart 2009 tarihinde Başakşehir'de gerçekleşti. Sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından vahşice katledilen Münevver Karabulut davası Türk halkı tarafından büyük bir merakla takip edilmişti. Yaşanan olayda 6 ay boyunca saklanan Cem Garipoğlu, 6 ayın sonunda avukatı tarafından Bahçelievler'de polise teslim edilmişti. Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı. İşte o görüntü...

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı

Münevver Karabulut'u 2009 yılında vahşice katleden Cem Garipoğlu'nun 14 yıl sonra, cinayet büro amirliğinde çekilen son fotoğrafı ortaya çıktı.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın, Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi olan Sakine Garipoğlu ile çekilen fotoğrafının sosyal medyada yer alması ve gündem yaratmasının ardından Münevver Karabulut cinayeti, 14 yıl sonra yeniden basına yansıdı.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 2

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu, gündeme gelen Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu’nun hiç yayınlanmamış bir fotoğraf karesine ulaştı.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 3

Emniyet amirinin odasındaki koltukta çekilen fotoğraf karesinde görülen katil Cem Garipoğlu’nun bakışları dikkat çekiyor. Olaydan 6 ay sonra teslim edilen Cem Garipoğlu’nun uzayan sakallarının yanı sıra teninin beyazlığı da göze çarpıyor.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 4
Cem Garipoğlu'nun son fotoğrafı

Münevver Karabulut, 3 Mart 2009'da, Cem Garipoğlu tarafından Başakşehir’deki villada vahşice öldürülmüştü.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 5

Cinayetin ardından kayıplara karışan Cem Garipoğlu, 6 ay sonra avukatı Aytekin Kaya tarafından Bahçelievler’de polise teslim edildi.

Münevver Karabulut'u katleden Cem Garipoğlu'nun emniyetteki son görüntüleri 14 yıl sonra ortaya çıktı - Resim : 6

Tur teknesinde yangın paniği! Hamile kadın zor kurtarıldı Muğla'da taciz ile suçlanan doktor tahliye edildi! Meslektaşının ifadesi gerçekleri ortaya çıkardı Ankara'da silah kaçakçılığı operasyonunda 5 ruhsatsız tabanca ele geçirildi Kalaşnikoflu pusu: Ölüler var