Muğla'da üniversite öğrencilerini zehirleyen şahıslar yakalandı

Muğla'da üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattıkları tespit edilen 7 şahıs, yapılan başarılı operasyon sonucunda yakalandı. Şüphelilerin İzmir ve Mersin illerinden getirdikleri uyuşturucuları Muğla’da piyasaya sürdükleri tespit edildi.

  • Muğla’da üniversite öğrencilerine uyuşturucu madde sattıkları tespit edilen 7 şüpheli yapılan operasyonlar ile yakalandı.
  • Ekipler üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattıklarını tespit ettiği İ.Y.F, H.F, E.Y ve A.K isimli şüphelileri takibe aldı. E.Y.’nin kız arkadaşı D.Ş.’nin de bu grupla birlikte hareket ettiği belirlenerek hakkında işlem başlatıldı.

Muğla'da üniversite öğrencilerini zehirleyen şahıslar yakalandı - Resim : 1

  • Yapılan çalışmaları değerlendiren ekipler İ.Y.F’nin Mersin’den Muğla’ya otobüs ile salça kutusu içinde uyuşturucu gönderdiği, H.F ve M.Ç’nin uyuşturucuyu teslim aldığı tespit edilerek şahıslar yakalandı. 
  • Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda toplam 613 gram esrar, 10 adet ecstasy ve 55 adet sentetik ecza uyuşturucu madde ele geçirildi.
  • Şüpheli şahıslardan İ.Y.F, M.F. ve H.F. tutuklanarak ceza evine gönderilirken, E.Y adli kontrol ile serbest bırakıldı, diğer şüpheliler hakkında işlem yapılarak salıverildi.

Muğla'da üniversite öğrencilerini zehirleyen şahıslar yakalandı - Resim : 2

Kaynak: İHA

Cesedi Yunan Adası'na vurmuştu! Denizlili iş adamının cenazesi toprağa verildi 14 yaşındaki Arda'nın kahreden hikayesi! Sac bükme makinesinde öldü, meğer annesi de... Yaşlı kadına köpek saldırdı! O anlar kamerada Anne ve bebeği iş makinesinin altında kaldı! Acılı baba olay yerine koştu