Ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk dökülmesine tepki

Vatandaşlarım mutfaklarına ateş düşmüşken Muğla'nın Milas ilçesinde akıl almaz bir olay gerçekleşti. Kimliği henüz bilinmeyen kişi veya kişiler, ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk döktü. Şoke edici manzarayı gören vatandaşlardan tepki yağdı.

Ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk dökülmesine tepki

Muğla'nın Milas-Yatağan karayolu Boğayokuşu mevkiinde mola veren vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şoke oldular.

Henüz kimliği belirlenmemiş kişi veya kişiler tarafından ormanlık alana bırakıldığı tahmin edilen paketli bütün ve parça tavuklar hem hayvanseverlerin hem de çevrecilerin tepkisine neden oldu.

Hayvanseverler, çöpe atılan tavukların Milas Geçici Hayvan Barınağı’ndaki sokak hayvanları için yetkililere teslim edilebileceğini belirterek “Bu yapılan doğaya saldırı, sokak hayvanlarına yapılan haksızlıktır. Çok mu zordu bunları sokaktaki canlara ulaştırmak. Doğayı bu şekilde katletmek neyin nesi. Bu olayı gerçekleştirenlerin kısa sürede tespit edilmesini bekliyoruz” dediler.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından konuyla ilgili çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk dökülmesine tepki - Resim : 1

Ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk dökülmesine tepki - Resim : 2

Ormanlık alana paketler halinde tam ve parçalanmış tavuk dökülmesine tepki - Resim : 3

Kaynak: İHA

Şanlıurfa'da toprağa gömülü 30 kilogram plastik patlayıcı ele geçirildil Şırnak’ın İdil ilçesinde korkunç kaza 5 metre yükseklikten düştü! Ölü ve yaralılar var İstanbul'da panik anları! Belediye ekipleri caddeyi yıkadı