Muğla Ortaca'da yangın! Kontrol altına alındı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde meydana gelen yangına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Yangının saat 11.45 sıralarında başladığı belirtildi. Orman yangını ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Muğla Ortaca'da yangın! Kontrol altına alındı

Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesinde saat 11.45’de başlayan orman yangınının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale devam ediyor.

Muğla Ortaca'da yangın! Kontrol altına alındı - Resim : 1
Ortaca’nın turistik Dalyan Mahallesi yakınlarındaki Eskiköy yakınlarında başlayan orman yağın sonrası bölgeye kara ve hava araçları sevk edildi.

Muğla Ortaca'da yangın! Kontrol altına alındı - Resim : 2Kara ekiplerinin ulaşımının zor olduğu bir bölgede başlayan orman yangınına havadan helikopter destek veriyor. Yangının kontrol altına alınması için ekiplerin çalışması sürüyor.

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Muğla’nın Ortaca ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan yoğun müdahalesi ile kontrol altına alındı.

Ortaca Dalyan Eskiköy yakınlarında başlayan orman yangın söndürme çalışmalarına havadan 9 helikopter 6 uçak, karadan 25 arazöz ve su tankeri, 2 dozer ve 207 personel katıldı. Ekiplerin yaklaşık 2 saatlik müdahalesi sonrası yangın kontrol altına alındı.

Muğla Ortaca'da yangın! Kontrol altına alındı - Resim : 3

Yangın çıkış sebebi araştırılırken, bölgede rüzgarın şiddetli olması söndürme çalışmalarını olumsuz etkiledi. 

Muğla orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanan sahada soğutma çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Muğla
Taksim’de gece yarısı patlama sesi duyuldu! Batman'da feci kaza! Önce şarampole yuvarlandı ardından alev aldı Sulama göletinden cansız bedeni çıkarıldı Kilit kavşak'ta peş peşe kaza