13 Mart Pazartesi Müge Anlı'da neler yaşanacak?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor. Müge Anlı, programa başvuran kişilerin sorunlarına çözüm arıyor, kayıp kişileri bulmaya, cinayetleri çözmeye çalışıyor. Burhan Karakuş cinayetinde dikkat çeken detaylar ortaya çıkarken 11 yaşındaki kayıp bulundu ve ailesine kavuştu. Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 13 Mart Pazartesi günü, bugün neler yaşanacak? Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayını bağlantısı haberimizde.

13 Mart Pazartesi Müge Anlı'da neler yaşanacak?

Müge Anlı bugün var mı merak ediliyor. Ekranların en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, vatandaşların sesi oluyor. Kayıp kişiler, fail meçhul cinayetler, dolandırıcılıklar Müge Anlı'da işleniyor, tanık ve sanıkların sert tartışmaları ekrana geliyor. Bugün Burhan Karakuş cinayetine dair yeni bilgiler ekrana gelecek. Müge Anlı İle Tatlı Sert hafta içi 10.00'da atv ekranlarında. 13 Mart Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neler yaşanacak merak ediliyor. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV canlı yayın detayları...

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

MÜGE ANLI CANLI İZLE

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesi gözyaşlarıyla onu arıyordu, 11 yaşındaki kızımız bulundu. 11 yaşındaki küçük kız Giresun'dan kaybolmuştu, Bursa'da bulundu. Müjdeli haberi Müge Anlı, anne Fahriye Hanım'a verdi. Sevinç gözyaşları döken anne herkese çok teşekkür etti.

Hava almaya çıktı, erkek arkadaşının yanında bulundu. ''Vazgeçtim, evlenmek istemiyorum'' Gamze, Kutay'la evlenmek istemediğini söyledi. Ağabeyi ise kardeşini Kutay'ın zorla kaçırdığını kendisine baskı yaptığını söyledi. Kutay ise, mahkemeye bütün mesajları sunabileceğini ailesinin baskısı yüzünden korkup konuşamadığını söyledi.

Cinayet gecesi neden sevgilisinin evine gitti? ''Burhan, Utku'nun peşinde olduğunu söyledi'' Sevgilisi ve ailesi tarafından tehfit mi edildi? Feride kimseyi evine çağırmadığını Burhan'ın Utku'yla konuşmak için geldiğini yineledi. Utku'nun eve dönüp dönmeyeceğini, hayatında kimin olduğunu öğrenmek için çağırdığını söyledi.

Burhan Karakuş'un erkek kuaförü arkadaşı konuştu. ''Burhan, yüzleşme çağrısını bir kadına yaptı''

Binayı kenevir tesisine çevirmişler Aydın'da su alarak batan lastik bottaki 10 düzensiz göçmen kurtarıldı! 21 göçmen kayıp İzmir'de etkili olan sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi! Kemik yüklü kamyonet yan yattı!