Mersin'de kaybolan 14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor

Mersin Tarsus'ta 14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor. Kızının okuma yazması olmadığını belirten çaresiz baba, gören vatandaşların en yakın emniyet birimine haber vermesini veya 112'ye ihbar etmesini istedi.

Mersin'de kaybolan 14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor

Edinilen bilgiye göre, 25 Mayıs'ta Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'ndeki evinden markete çıkan 14 yaşında D.Ç.'ye günlerdir ulaşılamıyor. Aile yaptığı araştırmada bir neticeye ulaşamayınca durumu güvenlik güçlerine bildirip kayıp başvurusu yaptı. 8 gündür kızından haber alamadığını belirten aile, çocuklarının bir an önce bulunmasını istedi.

Mersin'de kaybolan 14 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor - Resim : 1

"8 GÜNDÜR HABER ALAMIYORUZ"

Kızının psikolojik sorunlarını olduğunu belirten baba Metin Çetin, “25 Mayıs günü kızım markete gidiyorum diye çıktı, bir daha dönmedi. En son üzerinde siyah renkli tişört, bordo renkli pantolon bulunuyor. Kızım 1.60 cm boylarında 40-50 kilo ağırlığındadır. Psikolojik sorunları vardır. Fakat ilaç tedavisini ret etmektedir. Kızım daha öncede gitti ama geldi. 8 gündür haber alamıyoruz” dedi.

Kızının okuma yazma bilmediğini ifade eden Çetin, görenlerin en yakın güvenlik birimine yada 112 ihbar hattına bildirilmesini istedi.

Alibeyköy Barajı'na ulaşan dere maviye boyandı Bursa'da vurulan 16 yaşındaki çocuk öldü Şanlıurfa'da kan donduran olay! Bozuk etleri... Bunu da yaptılar! Kiracıyı çıkarmak için....