Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü

Mersin'in Toroslar ilçesinde korkunç bir aile faciası yaşandı. Edinilen bilgilere göre, boşanma aşamasında olan bir kişi, kayınvalidesi, kayınpederi ve eşini tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından şüpheli, jandarma ekiplerine teslim oldu.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü
  • Mersin'de bir şahıs boşanma aşamasındaki karısını, kaynanasını ve kayınbabasını tabanca ile vurarak öldürdü.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 1

  • Edinilen bilgiye göre olay, sabaha karşı merkez Toroslar ilçesi Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 2

  • İddiaya göre, Musa Ö. (52) adlı şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi ile görüşmek için evlerine gitti.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 3

  • Görüşme sırasında çıkan tartışmada öfkesine hakim olamayan Musa Ö., tabancayla eşi Fatma Ö. ile kayınbabası İbrahim Avcı (56) ve kaynanası Elif Avcı'ya (54) rastgele ateş açtı.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 4

  • Fatma Ö. ile İbrahim Avcı olay yerinde hayatını kaybederken, Elif Avcı ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 5

  • Cinayetin ardından şüpheli Musa Ö., jandarma ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Mersin'de damat dehşet saçtı: 3 ölü - Resim : 6

Kayınbirader ile enişte arasındaki silahlı yumruklu kavga kamerada ETT otobüsü su gideri kanalına düştü Sıcaktan bunalan kadınların vantilatör kavgası! Park halindeki arabayı parçaladılar