Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadın intihar etti! Cebinden çıkan not kahretti

Son dakika haberi... Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadın intihar etti. Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayan 25 yaşındaki M.E.E.'nin intihar etmesi nedeniyle metro seferleri çift yönlü olarak bir süre durduruldu, duraklarda yoğunluk oluştu. M.E.E.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken, telefonundan çıkan not ise kahretti.

Son dakika haberi... Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadın intihar etti.

Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadın intihar etti! Cebinden çıkan not kahretti - Resim : 1

  • Son dakika haberine göre Yenikapı - Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda raylara atlayarak intihar girişiminde bulunan yolcu nedeniyle seferler durduruldu.
  • Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

İŞLETMEYE KAPATILDI

  • Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, bir yolcunun intihar etmesi nedeniyle M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunun işletmeye kapatıldığı bildirildi.

Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadın intihar etti! Cebinden çıkan not kahretti - Resim : 2

HAYATINI KAYBETTİ

  • İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
  • Olay yerine gelen ekipler raylara atlayan şahsı oradan çıkardı.
  • Şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. 1 saat süren çalışmaların ardından metro seferleri normale döndü.

TELEFONUNDAN NOT ÇIKTI

  • Gencin telefonunun notlar bölümüne ise "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" şeklinde ifadeler yer aldığı öğrenildi.
Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği fotoğraflar ortaya çıktı! Demet Akalın sessiz kalamadı Kız kardeşini taciz eden ağabeye iyi hal indirimi! ir baba 3 çocuğundan 2'sinin babası olmadığın... Trafikte kavga ettiği İETT şoförünü bıçakladı 50 yaşındaki kadın spor salonunda hayatının aşkını bulduğunu sandı, başına gelmeyen kalmadı