Manisa'da işçi taşıyan servis devrildi: 25 yaralı

Manisa Turgutlu'da fabrika işçilerini taşıyan servis minibüsünün devrildiği kazada, 25 kişi yaralandı. Kazaya yolda makas atarak ilerleyen bir taksi sebep oldu.

Kaza, saat 08.00 sularında, İzmir-Ankara kara yolunda meydana geldi. Manisa Turgutlu'dan İzmir'e doğru giden ve bir tavuk kesim fabrikasında çalışan işçileri taşıyan 50 yaşındaki Ayhan Çakır'ın kullandığı 45 J 6541 plakalı servis aracı devrildi. Kazada şoför ile birlikte 24 işçi yaralandı. 

Manisa'da işçi taşıyan servis devrildi: 25 yaralı - Resim : 1

Yoldan geçen diğer araç sürücülerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Manisa'da işçi taşıyan servis devrildi: 25 yaralı - Resim : 2

Kazaya yolda makas atarak ilerleyen bir taksinin sebep olduğu ileri sürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıca Ankara-İzmir karayolunda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.

Manisa'da işçi taşıyan servis devrildi: 25 yaralı - Resim : 3

Kaynak: DHA

Ankara İzmir Manisa
Cani baba çocuklarına işkence etti: O anları kaydetti Esenyurt karıştı! Yaşlı adamın hamile kadını taciz ettiğini duyan mahalleliden linç girişimi Polislerin üzerinden uyuşturucu çıktı İstanbul'da korkunç görüntü: Ellerinde silahlarla yürüdüler