Manisa'da 18 yaşındaki Begüm 32 yaş büyük öğretmeniyle kaçarak evlendi

Türkiye Müge Anlı'da şaşkına bir olaya tanık oldu. Manisa'da yaşananlar gündem oldu. 18 yaşındaki Manisalı Begüm'ün kendisinden 32 yaş büyük öğretmeni ile kaçarak evlenmesi ağızları açık bıraktı. Genç kız programa bağlanarak olanları tek tek anlattı. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı kayıpları bulması, sırları çözmesi, ayrılanları kavuşturduğu programına senelerdir devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların işlendiği programda Manisa'da yaşananlar şaşkına çevirdi.

18 yaşındaki genç kızın kendisinden 32 yaş büyük öğretmen ile kaçması gündeme bomba gibi düştü.

ÖĞRETMENİYLE KAÇARAK EVLENDİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Manisalı 18 yaşındaki Begüm A.’nın karne günü kendisinden 32 yaş büyük öğretmeni Murat G. ile ailesinden kaçarak evlenmesi gündem oldu.

EVLİ VE 2 ÇOCUĞU VARMIŞ!

Evli ve 2 çocuğu olan öğretmenin, eşinden boşanır boşanmaz nikah tarihi alarak 18 yaşındaki Begüm A. ile evlenmek için hazırlandığı öğrenildi.

Karne günü olan 16 Haziran Cuma günü ise karne almak için evden çıkan Begüm A.’nın aynı gün Murat G. ile evlendiği ileri sürüldü.

Müge Anlı’nın programına çıkan Begüm A’nın ailesi ise, kızlarının kendilerine dönmesini istiyor. Kızlarının yanına giderek konuşan aile bir sonuç alamadı.

“BÖYLE ÖĞRETMEN YERİN DİBİNE BATSIN”

Aile bireylerinin “Böyle öğretmen yerin dibine batsın” açıklamalarına katılan Müge Anlı olay ile ilgili, “Evet, batsın.” ifadeleriyle destekledi.

Müge Anlı’nın canlı yayınına çıkan Begüm A.’ ise, “Kendi rızam ile evlendim, uzun süredir duygusal bir bağım vardı. Nisan ayında söylemiştim kendisine... Böyle bir şey olmaz, annen baban istemez, uzak dur benden demişti.” ifadelerini kullanarak kendi arzusuyla evlendiğini açıkladı.