Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü

Lübnan'ın resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü. Binanı çökmesi sonucu 1'i çocuk 4 kişi yaşamını yitirdi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü
  • Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, Beyrut'un güneyinde yer alan Şuveyfat bölgesinde daha önce boşaltılması talimatı verilen 3 katlı bina çöktü.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü - Resim : 1

  • Şuveyfat Belediyesi Avukatı Said Gazi Suki, çöken binada hepsi Suriyeli mültecilerden oluşan toplamda 13 kişi bulunduğunu, 5 kişinin bina yıkıldıktan hemen sonra kendi imkanlarıyla çıktığını ifade etti.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü - Resim : 2

  • Suki, enkaz altında 1'i çocuk, 2'si kadın olmak üzere 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını, 4 kişinin ise arama ve kurtarma ekiplerince yaralı olarak kurtarıldığını kaydetti.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü - Resim : 3

  • Yaralı 4 kişinin durumunun iyi olduğunu ve hastanede tedavilerine devam edildiğini belirten Suki, enkazdaki arama ve kurtarma çalışmalarının tamamlandığını aktardı.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü - Resim : 4

  • Söz konusu binanın eski olduğu ve son günlerdeki şiddetli yağışların, binanın zemininde kayma ve duvarlarında çökmeye neden olduğu ifade edildi.

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 3 katlı bina çöktü! 1'i çocuk 4 kişi öldü - Resim : 5

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alındı Pendik'te yangın! Gökyüzünü siyah dumanlar kapladı Otobüste yer isteyen kadına yumruklu saldırı İstismara uğrayıp öldürülen Eymen'in katil zanlısı hakim karşısında