Kütahya'da yaşayan 66 yaşındaki adam, dolandırılmaktan son anda kurtuldu

Kütahya'da kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcılara para göndermek üzere olan 66 yaşındaki adam, polis tarafından son anda engellendi. Sivil polis ekibi, gerçek polis olduklarını Tanrıkulu'na güçlükle inandırdı.

  • Kütahya'da telefonda kendisini jandarma olarak tanıtan dolandırıcıya 70 bin lira göndermek üzere olan 66 yaşındaki adam, polis tarafından son anda engellendi.
  • Halil Tanrıkulu'yu telefonla arayan ve kendilerini jandarma personeli olarak tanıtan dolandırıcılar, banka hesaplarının terör örgütleri tarafından kullanıldığını ve şüphelilerin yakalanması için para vermesi gerektiğini söyledi.
  • Dolandırıcılara inanan Tanrıkulu, verilen hesap numarasına 70 bin lira yatırmak için Cumhuriyet Caddesi'ndeki banka şubesine gitti.
  • Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bankaya giderek Tanrıkulu'nun dolandırılmasını son anda engelledi. Sivil polis ekibi, gerçek polis olduklarını Tanrıkulu'na güçlükle inandırdı.
Baba ve oğluna saldırı Zehir tacirleri yakalandı Cesedi Yunan Adası'na vurmuştu! Denizlili iş adamının cenazesi toprağa verildi 14 yaşındaki Arda'nın kahreden hikayesi! Sac bükme makinesinde öldü, meğer annesi de...