Küçükçekmece'de kedileri dövüp mamalarına çamaşır suyu atan cani gözaltına alındı

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir sitenin girişindeki kedilere tekme attığı anlara dair görüntüler ortaya çıkan Aytuğ Koyuncu, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de kedileri dövüp mamalarına çamaşır suyu atan cani gözaltına alındı

Olay, 5 Ocak'ta Küçükçekmece Atakent Mahallesi'ndeki bir sitede gerçekleşti. Sitenin girişindeki kedilere tekme atan caniyi gören sitedeki vatandaşlar, durumu emniyet güçlerine ihbar etti.

 Polis, etraftaki güvenlik kamera görüntülerinden zanlının Aytuğ Koyuncu olduğunu tespit etti. Aytuğ Koyuncu, emniyet güçlerince gözaltına alındı.

Küçükçekmece'de kedileri dövüp mamalarına çamaşır suyu atan cani gözaltına alındı - Resim : 1

O VATANDAŞ GELMESE...
Sokak hayvanı anca apartmana bir başka kişinin girmesiyle kurtulabildi.

Küçükçekmece'de kedileri dövüp mamalarına çamaşır suyu atan cani gözaltına alındı - Resim : 2

KOMŞULARI AYAĞA KALKTI

İstanbul’da bina girişinde bekleyen Aytuğ Koyuncu adlı kişinin kediye şiddet uyguladıktan sonra bir kadını taciz ettiği anlarda ortaya çıkmıştı. Olaylardan sonra Aytuğ Koyuncu adlı kişinin komşuları site önünde harekete geçti.

Site önüne gelen bir kişi, “Bu binada şu an camda olan herkese sesleniyorum. Bu adam kadar sizde suçlusunuz. Yarın bir gün çocuklarına bir şey olan bize gelmesin. Bu cani bütün siteye hakaret edip cinsel organını gösterip ‘Hadi gelin 2016’dan beri yapıyorum. 2016’dan yaptığım şeyin hiçbir cezası yok’. dedi. Hep beraber sokak hayvanlarını beraber koruyup dokundurmayacağız. Eğer sokak hayvanlarına dokunulan yerde insan şey çıkarmıyorsa o binada yapılan katliamda kılımı kıpırdatmayacağım” dedi.

Sağlık raporunun ardından Kanarya Polis Merkez Amirliği'ne götürülen şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Aytuğ Koyuncu, 2019 yılında da aynı sitede kedileri zehirlediği iddiasıyla gündeme gelmişti.

Küçükçekmece'de kedileri dövüp mamalarına çamaşır suyu atan cani gözaltına alındı - Resim : 3

Mamalarına çamaşır suyu koyduğu iddia edilen Aytuğ K.'nin 2019 yılında da hayvanlara şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Küçükçekmece
Son dakika haberi DEAŞ operasyonu: 14 gözaltı Türkiye'ye yönelik saldırı uyarısına yanıt! Kökünü Kurutma Operasyonu: 241 gözaltı Köpek saldırısına uğrayan çocuk hayatını kaybetti