Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü

İstanbul Küçükçekmece'deki D-100 Karayolu'nda seyir halinde olan bir otomobil önce bariyerlere ardından da meyve yüklü kamyonete çarptı. Feci kaza sonucunda araç içerisinde bulunan sürücü Mecit Yıldırım ile Uğur Torlak hayatını kaybetti. Kaza sebebiyle karayolunda yoğun bir trafik oluştu.

Feci kaza, saat 06.00 sularında İstanbul Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 20 yaşındaki Mecit Yıldırım'ın kullandığı 34 GGR 673 plakalı otomobil, sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi üzerine önce bariyerlere ardından da meyve yüklü kamyonete çarptı.

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü - Resim : 1
Uğur Torlak

Çarpmanın etkisiyle Mecit Yıldırım ve arkadaşı 25 yaşındaki Uğur Torlak araç içerisinde sıkıştı. Kamyonet sürücüsü ile çevredeki sürücülerin ihbarı üzeri olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede otomobil sürücüsü Mecit Yıldırım ve yanındaki arkadaşı Uğur Torlak’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü - Resim : 2
Mecit Yıldırım

Mecit Yıldırım ve Uğur Torlak’ın cansız bedenleri inceleme yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kaza sebebiyle D-100 Edirne yönünde yoğun trafik oluştu.

Küçükçekmece D-100 Karayolu'nda feci kaza: 2 ölü - Resim : 3

Kaynak: DHA

İstanbul Küçükçekmece
Çeşme'deki yangını çıkaran şüphelinin görüntüleri ortaya çıktı İstanbul'da yangın paniği Avrupa'nın başı dertte: Acılı anneyi umursamadılar Taksici terörü