Konya'da taciz şüphelisini kovalarken düşerek bacağını kıran polis memuru hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir kişiye sözlü tacizde bulunan şüpheliyi yakalamaya çalışan polis memuru kovalamaca sırasında düşerek bacağını kırdı.

Konya'da taciz şüphelisini kovalarken düşerek bacağını kıran polis memuru hastaneye kaldırıldı

Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde, bir kişinin sözlü tacizine uğrayan 15 yaşındaki İ.G.  ve 16 yaşındaki M.K. çevredeki esnaftan yardım istedi. Esnaf, 33 yaşındaki tacizci B.P'yi darp etmek istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan B.P, çıkan arbedede polisten kurtularak kaçmaya başladı.

Konya'da taciz şüphelisini kovalarken düşerek bacağını kıran polis memuru hastaneye kaldırıldı - Resim : 1Bu sırada zihinsel engelli olduğu öğrenilen Musa A. ise arbedeyi önlemeye çalışan polislerden birinin kolunu ısırdı, bir polise de tekme attı. Öte yandan, şüpheliyi tekrar yakalamaya çalışan bir polis memuru da kovalamaca sırasında düşerek bacağını kırdı. Kısa sürede gözaltına alınan şüpheli B.P. ile Musa A. emniyete götürülürken bacağı kırılan polis memuru ise ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Sokak köpeği vahşeti kameralarda! Çorum'da 4 saatlik yangın söndürme operasyonu! İzmir'de sağanak: Polis aracı çöken yolun içerisine düştü! Plastik fabrikasında yangın paniği!