Konya'da kan donduran olay! 9 yaşındaki çocuk amcasını öldürdü

Konya’da bir şahıs, masa üzerine bıraktığı silahını oynamak için alan 9 yaşındaki yeğeninin ateş etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, 15.30 sularında Konya'nın merkez Karatay ilçesi Kalenderhane Mahallesi Beykoz Sokak üzerindeki tek katlı bir evde gerçekleşti.

Konya'da kan donduran olay! 9 yaşındaki çocuk amcasını öldürdü - Resim : 1

9 YAŞINDAKİ ÇOCUK OYUN OYMAYA BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre, evde ruhsatsız tabancasını temizleyen amca İzzet U. (47), silahını temizledikten sonra masaya bıraktı.

Konya'da kan donduran olay! 9 yaşındaki çocuk amcasını öldürdü - Resim : 2

AĞIR YARALANDI

İzzet U., bu sırada masadaki silahı alarak oynamaya başlayan 9 yaşındaki yeğeni Ş.U.'nun tabancayı ateşlemesi sonucu göğsünden ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahaleye rağmen İzzet U.'nun hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olay sırasında evde bulunan aile yakınlarını ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.

Konya'da kan donduran olay! 9 yaşındaki çocuk amcasını öldürdü - Resim : 3

ÇOCUK GÖZETİM ALTINA ALINDI

Öte yandan, olayın zanlısı 9 yaşındaki çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözetim altına alındı. Hayatını kaybeden İzzet U.'nun cenazesi, savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vinç kazasının görüntüleri ortaya çıktı AK Parti'li milletvekili İnci Sakarya'da trafik kazası geçirdi Aydın'da araba, kamyonet ve otobüslü zincirleme kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Adıyaman'da binada yangında 4 kişi dumandan etkilendi