Kocaeli Kartepe'de 3 harfli bir marketin çalışanı iş yerinde intihar etti! Vatandaşın isyanı: Paranın kölesi olmuşsunuz

Türkiye'de neredeyse her mahallede hatta 2-3 sokakta bir yer alan "3 harfliler" olarak bilinen marketlerden birinin Kocaeli Kartepe şubesinde bir çalışan kendisini asarak intihar etti. Olaydan bir gün sonra marketin açıldığını gören bir vatandaş ise "Paranın kölesi olmuşsunuz. İnsan yas tutar" diyerek duruma isyan etti.

Türkiye'de "3 harfliler" olarak bilinen marketler artık hayatımızda büyük bir yer kaplıyor. Her mahallede hatta 2-3 sokakta bir karşımıza çıkıyor. O marketlerden birinde acı bir olay yaşandı. 7

GENÇ KADIN ÇALIŞAN KENDİSİNİ ASTI
Kartepe İstasyon Mahallesi’nde bulunan bir markette çalışan genç kadın marketin deposunda kendini astı. İsmi henüz öğrenilmeyen genç kızı gören mesai arkadaşları, ipten indirerek durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi.

KURTARILAMADI
Hızla olay yerine gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından genç kız hastaneye kaldırıldı. Genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Genç kızın neden intihar ettiği bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞTAN MAĞAZAYA TEPKİ
Olayın yaşandığı marketin  önüne giden vatandaş, olayın hemen ertesi günü mağazanın açılmış olmasına tepki gösterdi. O anları sosyal medyadan paylaştı.

Para için kardeşini vurdu Adıyaman’da 3 köy karantinada İş insanı, akademisyen arkadaşını öldürdü Sürü halindeki köpekler kadına saldırdı