Kızını götürdüğü psikolog cinci çıktı! 'Cinlerim var 5000 yaşındayım...'

Akıllara durgunluk veren olay İstanbul'da yaşandı! Kızının son dönemde yaşadığı sorunlar sonrasında arkadaşlarının tavsiyesi üzerine psikoloğa giden bir anne orada gördüklerinden sonra büyük bir şok geçirdi. 'Sözde psikolog' cin çıkarıyor, muska yazıyor hem de bunları diplomasıyla yapıyor! Diplomalı psikoloğun yaptıkları tek tek ortaya çıktı.

Kızını götürdüğü psikolog cinci çıktı! 'Cinlerim var 5000 yaşındayım...'

Görünmeyen varlıklarla konuştuğunu ve onlara her istediğini yaptırdığını iddia eden diplomalı psikolog söyledikleri ve yaptıklarıyla dehşet saçtı. Yüzünü ve kimliğini gizleyen bir anne kızının son dönemde yaşadığı psikolojik sorunlardan sonra arkadaşlarının tavsiyesiyle o psikoloğa gitti. Psikoloğun kızına söylediği sözleri paylaşan annenin anlattıkları dinleyenlerde şok etkisi yarattı.

Kızını götürdüğü psikolog cinci çıktı! 'Cinlerim var 5000 yaşındayım...' - Resim : 1

'5000 BİN YAŞINDAYIM, IŞIK VARLIKLARIM VAR SENİ İSTİYORLAR'
Sorunları olan kızını psikoloğa götüren anne, diplomalı psikoloğun kızına "Benim ışık varlığım var seni istiyorlar, anneni de istiyorlar ama sen şifacısın annen cadı! Benim cinlerim var, beş bin yaşındayım" dediğini ve bu durumdan rahatsız olduğunu belirtti. Anne, olayın ardından kendisini o psikoloğa yönlendiren arkadaşını aradı. 

Kızını götürdüğü psikolog cinci çıktı! 'Cinlerim var 5000 yaşındayım...' - Resim : 2
İKSİR YAPTIRIP İÇTİRDİ
Midye kabuğundan ve kuş tüyünden koku yaptığını söyleyen psikoloğun danışanlarına iksir yaptığını o iksiri içirdiği hatta vücudunun farklı bölgelerine sürdürdüğü de iddialar arasında... Anne, olayı yargıya taşıdı. Kanal D'nin haberine göre anne şu ifadeleri kullandı: "Çok tanınmış markaların kokuları vardı, böyle psikolog olur mu?"

Kızını götürdüğü psikolog cinci çıktı! 'Cinlerim var 5000 yaşındayım...' - Resim : 3
İddiaların odağındaki psikologsa kendisine iftira atıldığını ileri sürdü.

Kaynak: haberet.com

Yargılanan avukatın avukatına da tepki Samsun'da aile faciası! Avustralya polisi tarafından aranıyordu: Bodrum'da yakalandı! Bolu Dağı Tüneli'nde zincirleme kaza