Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Ordu’nun Ünye ilçesinde özel bir fabrikada çalışan kimya mühendisi evinde ölü bulundu. 2 çocuk babası mühendisin ölümünün arkasındaki sır araştırılıyor.

Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu

Ünye'nin Liseler Mahallesi Keskiler 5’inci Sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın giriş katında oturan 44 yaşındaki Nuri Serkan Palaoğlu’ndan ailesi bir süredir haber alamadı.

Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu - Resim : 1

Samsun’un Terme ilçesinde özel bir fabrikada kimya mühendisi olarak çalışan Palaoğlu, cep telefonlarını da açmayınca yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu - Resim : 2

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kapıyı demir kesme makasıyla kesmelerinin ardından içeri girerek 2 çocuk babası kimya mühendisin yerde cansız bedeniyle karşılaştı.

Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu - Resim : 3

Durumun bildirilmesi üzerine Olay yeri inceleme ekipleri ve ilgili savcılığın yaptığı incelemelerin ardından kimya mühendisinin cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için Ordu Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kimya mühendisi 2 çocuk babası evinde ölü bulundu - Resim : 4

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, kimya mühendisinin ailesinin ise Adapazarı’nın Sakarya ilçesinde yaşadığı öğrenildi.

 

Kaynak: İHA

Sinop ve İstanbul merkezli 2 çete çökertildi Ünlü oyuncu alkollü bir şekilde kaza yaptı Otoyolda feci kaza: Çok sayıda ölü var Metro istasyonunda yangın