Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek, ölü bulunmuştu. Olayla ilgili şüpheli anne ve sevgilisi tutuklanmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardında anne ve sevgilisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken Esma bebeğin ölüm nedeni de belli oldu. Yetersiz beslenme ve bakımsızlıktan ölen Esmanur bebek bir kere daha yürekleri dağladı.

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti

Kastamonu kent merkezindeki bir evde meydana gelen olayda, 5 aylık Esmanur bebeğin ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan anne Y.G. ile erkek arkadaşı C.H. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti - Resim : 1Anne Y.G. ve sevgilisi C.H. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti - Resim : 2ÖLÜM NEDENİ YETERSİZ BESLENME VE BAKIMSIZLIK
Öte yandan yapılan otopside, Esmanur'un ilk belirlemelere göre yetersiz beslenme ve bakımsızlık nedeniyle hayatını kaybettiği tespit edildi.

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti - Resim : 3EVDE CANSIZ BEDENİ BULUNMUŞTU
Topçuoğlu Mahallesi Onay Sokak'ta 9 Mayıs'ta küçük Esmanur evinde hayatını kaybetmiş, anne Y.G. ile C.H. gözaltına alınmıştı.

Kastamonu'da meydana gelen olayda 5 aylık Esmanur bebek evde ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni kahretti - Resim : 4

Kastamonu
Lice kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Genç Cem, kalbine yenildi Cinayetin işlendiği ev yandı Munzur Çayı'nda kaybolan kişi için arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor