Kars'ta uyuşturucu partisine polis baskını: 8 gözaltı

Kars’ta bir apartmana polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alınırken 1 kişi tutuklandı.

Kars'ta uyuşturucu partisine polis baskını: 8 gözaltı

Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce kent merkezinde bulunan  bir apartmana operasyon düzenlendi.

Parti yaptıkları esnada gerçekleşen operasyondaki aramada, 4 parça halinde toplam 61,37 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Kars'ta uyuşturucu partisine polis baskını: 8 gözaltı - Resim : 1

GÖZALTINA ALINAN 7 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Olayla ilgili olarak şüpheli 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

“TCK-188 Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan adliyeye sevk edilen şüpheli 8 kişiden 7’si çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, İ.C.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Dünyadaki en zehirli balıkla ilgili konuşan damat: Hayatımda böyle lezzetli balık yemedim İstanbul'da öğrenci servisi kaçırıldı! Muğla'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yüksek gerilim kamerada! "Bakanın akrabasıyım, sülaleni bitireceğim"