Kağıthane'de kuyumcudan 1 dakikada 2 milyon liralık altın çaldılar

İstanbul Kağıthane'de 4 şüpheli, kepengini açtıkları kuyumcuya dalıp, 1 dakikada 2 milyon lira değerinde altın çalarak kaçtı. Alarmın çalmasını umursamadan tezgahtaki altınları hızlı bir şekilde çuvala doldurup kaçan şüpheliler, güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul Kağıthane'deki Çağlayan'da 14 Temmuz Cuma gecesi saat 01.30 sularında, bir araçla kuyumcunun önüne gelen maskeli 4 şüpheli, kepengi uzaktan kumanda yardımıyla açtıktan sonra iç kapıyı da tornavida ile açarak içeri girdi.

Kağıthane'de kuyumcudan 1 dakikada 2 milyon liralık altın çaldılar - Resim : 1
Soygunun yaşandığı kuyumcu

Zanlılar, tezgahta duran 2 milyon lira değerindeki altını, yanlarında getirdikleri çuvallara doldurduktan sonra geldikleri otomobil ile kaçtılar. 

Kağıthane'de kuyumcudan 1 dakikada 2 milyon liralık altın çaldılar - Resim : 2

ALARMI TAKMADILAR

Şüpheliler kepengi açtığı anda devreye giren alarma aldırış etmeden hırsızlık yapmaya devam ettikleri görüldü. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptıktan sonra şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda şüphelilerin çok hızlı şekilde kuyumcu dükkanına girdiği ve tezgahtaki altınları çuvala doldurarak kaçtıkları anlar yer alıyor. Bu eylem tam 1 dakikada gerçekleşti. 

Kağıthane'de kuyumcudan 1 dakikada 2 milyon liralık altın çaldılar - Resim : 3

Kaynak: DHA

İstanbul Kağıthane
Polis memuru şehit oldu Yardım paralarını hesabına geçiren Kaymakam tutuklandı Bakırköy'de yıkımı yapılan bina çöktü! 1 kişi göçük altında İBB'den 15 Temmuz mesajı! Tepki yağdı