İzmir'de oğul kalp krizinden anne açlıktan öldü

İzmir Konak'ta 7 Temmuz tarihinde komşularının kendilerinden haber alamaması sebebiyle ihbarda bulunduğu, bunun sonucunda da evlerinde ölü bulunan anne Suzan Gürzeren ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'in hayatlarını kaybetme nedeni ortaya çıktı. Otopsi sonucunda 52 yaşındaki oğlunun ise kalp krizinden, 88 yaşındaki annenin açlıktan hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, 7 Temmuz tarihinde İzmir Konak Atilla Mahallesi'nde bulunan 6 katlı bir apartmanın 4.katında meydana gelmişti. Bir süredir apartman içine yayılan kötü kokudan şikayetçi olan apartman sakinleri, durumu ihbar etmişti. Adrese gelen polisler, kokunun 4.kattan yayıldığını belirlemişti.

İzmir'de oğul kalp krizinden anne açlıktan öldü - Resim : 1

Bir süredir komşularından haber alınamadığını belirten apartman sakinleri ifadeleri doğrultusunda, kapı açılmayınca polis tarafından olay yerine çilingir çağrılmıştı. Bu sayede daireye giren emniyet güçleri, anne Suzan Gürzeren ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren'i yerde hareketsiz halde bulmuştu. Ana-oğulun vefat sebebi ise duygulandırdı.

İzmir'de oğul kalp krizinden anne açlıktan öldü - Resim : 2

Ev içerisinde 52 yaşındaki Yalçın Suat Gürzeren'in Kurban Bayramı'nda evde kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, yatalak ve bakıma muhtaç olan annesi Suzan Gürseren'in de açlıktan dolayı yaşamını yitirdiği belirlendi.

İzmir'de oğul kalp krizinden anne açlıktan öldü - Resim : 3
Yalçın Gürzeren

Ana-oğulun binadaki komşuları veya akrabalarıyla çok sık görüşmediğinin öğrenilmesi Suzan Gürseren'in, oğlunu ölü olarak görmesine rağmen kimseye haber veremediği ve ona bakacak başka birinin olmaması sebebiyle yavaş yavaş can verdiği ihtimalini ortaya çıkardı.

İzmir'de oğul kalp krizinden anne açlıktan öldü - Resim : 4
Suzan Gürzeren

Kaynak: Ajanslar

İzmir Konak
Bir araç 150 metreden denize uçtu Devlet görevlisi yalanıyla yüzlerce kişiye vurgun! Kurusun diye asılan kadın iç çamaşırlarını çaldı 16 yaşındaki kız tartıştığı çocuğun babayı yaraladı