İzmir'deki bir koca, önce karısına daha sonra da ihbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerine baltayla saldırdı

İzmir'in Buca ilçesinde eşinin darbettiği bir kadının KADES uygulamasından ihbar vermesi üzerine olay yerine giden polis, saldırgan kocanın saldırısına uğradı. Polis ekiplerine baltayla saldıran şüpheli, vurularak etkisiz hale getirildi.

İzmir'deki bir koca, önce karısına daha sonra da ihbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerine baltayla saldırdı

İzmir Buca İnönü Mahallesi 677/13 sokakta saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden verilen bir ihbar üzerine polis ekipleri adrese sevk edildi.

Adrese ulaşan polis ekiplerinin olaya müdahale etmek istemelerinin üzerine saldırgan koca Z.U. tepki gösterdi.

İzmir'deki bir koca, önce karısına daha sonra da ihbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerine baltayla saldırdı - Resim : 1

POLİSLERE SALDIRDI
Kendisini ikna etmeye çalışan polislerin uyarılarını dikkate almayan Z.U., saldırgan tavırlarına devam ederken daha da sinirlenip elindeki baltayla polis ekiplerine saldırmaya çalıştı.

Polis ekiplerinin havaya ateş uyarısı açmasına rağmen elindeki baltayı bırakmayan şüpheli polis aracına da vurdu.

Şüpheli Z.U.'yu sakinleştiremeyen ekipler, saldırıya uğramalarının ardından şahsı tabancayla yaralayarak etkisiz hale getirdi.

İzmir'deki bir koca, önce karısına daha sonra da ihbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerine baltayla saldırdı - Resim : 2

SAĞLIK EKİBİNE DE SALDIRDI
Kendisini tedavi için gelen sağlık ekiplerine de saldırmaya çalışan şahıs, polis yardımıyla konulduğu ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olay yerinde polis ekipleri çalışma yürüttü.

Kaynak: İHA

Gelinini öldürüp cesedini de yaktı Eskişehir'de feci kaza! Sultangazi'de evden bisikletle çıkan 11 yaşındaki Hatice'den haber alınmıyor Avcılar'da genç kadının ölümüne sebep olan binada şoke eden gerçek!