İzmir'de tartıştığı husumetlisini kız arkadaşının yanında öldüren şahıs daha sonra ceseti denize attı!

İzmir'de kıyıya bağlı balıkçı teknesinde tartıştığı husumetlisi 30 yaşındaki Mert Temel'i tabancayla vurarak öldürüp denize atan F.D., olay yerinden kaçtı. Temel'in cesedi, polis tarafından denizden çıkarılırken, kaçan F.D.'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İzmir'de tartıştığı husumetlisini kız arkadaşının yanında öldüren şahıs daha sonra ceseti denize attı!

Olay, gece saatlerinde Dikili Limanı Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Mert Temel, kız arkadaşıyla kıyıya bağlı olan balıkçı teknesinde oturduğu sırada, aralarında daha önceden husumet bulunan F.D. geldi. Burada, taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. F.D., yanında getirdiği tabancayla Temel'i vurup, denize attı. F.D. kaçarken, ihbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Temel’in cesedi, polis ekipleri tarafından denizden çıkarıldı. Mert Temel'in cenazesi, savcının incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir'de tartıştığı husumetlisini kız arkadaşının yanında öldüren şahıs daha sonra ceseti denize attı! - Resim : 1Polis, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: DHA

İzmir
Uykuya yatan bebek bir daha uyanmadı Yunanistan'daki tren faciasına yönelik istasyon şefinden kan donduran açıklama! Şakalaşırken bıçaklanarak ağır yaralandı Adana'da kan donduran cinayet