İzmir'de lunaparkta savrulan salıncak ağaca çarptı! 6 kişi yaralandı

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan bir lunaparkta, dev salıncakta facia yaşandı. Salıncakta eğlenen vatandaşlar, salıncağın inişi sırasında faciayı yaşadı. Salıncak, henüz belirlenemeyen bir nedenle kapanmadı. Ağaca çarpan salıncakta bulunan kişilerden 6'sı yaralandı. İşte detaylar...

İzmir’in Buca ilçesinde bulunan bir lunaparkta, aşağı inmekte olan salıncak kapanmadı. Ağaca çarpan salıncakta bulunan kişilerden 6'sı hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de lunaparkta savrulan salıncak ağaca çarptı! 6 kişi yaralandı - Resim : 1

Olay, dün saat 23.00 sıralarında 29 Ekim Mahallesi 2205 Sokak'ta bulunan bir lunaparkta meydana geldi. İddialara göre, eğlenmek için lunaparka gelen vatandaşlar salıncağa bindi.

İzmir'de lunaparkta savrulan salıncak ağaca çarptı! 6 kişi yaralandı - Resim : 2

Bir süre dönen salıncak inişe geçtiği sırada kapanmamasından ötürü yakınında bulunan ağaca çarptı. Bu esnada salıncakta olan vatandaşlar büyük panik yaşarken, ihbar üzerine adrese jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

İzmir'de lunaparkta savrulan salıncak ağaca çarptı! 6 kişi yaralandı - Resim : 3

Olayda hafif şekilde yaralanan 6 kişi, ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavileri tamamlanan bazı yaralıların taburcu edildiği öğrenildi.

İzmir'de lunaparkta savrulan salıncak ağaca çarptı! 6 kişi yaralandı - Resim : 4
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Ajanslar

İzmir
Malatya'da korkutan deprem Ormanı 'üstünde büyü var' diyerek yakmış Eşini metroda bastığı anlar kamerada Bu sefer gideceği yeri beğenmedi