İzmir'de kaçak şekilde avlanan ve el konulan deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli çalışan tutuklandı

İzmir'in Dikili ilçesinde kaçak olarak avlanan ve el konulan deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli olan 2 çalışanda 1'i tutuklandı.

İzmir'de kaçak şekilde avlanan ve el konulan deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli çalışan tutuklandı

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçak avcılıkla mücadele çalışmaları kapsamında O.I. idaresindeki 16 ACU 68 plakalı hafif ticari aracı, Bademli Mahallesi yolunda durdurdu.

Araçta yapılan aramada kaçak olarak avlandığı belirlenen 1 ton deniz patlıcanı ele geçirildi. O.I'ya 14 bin lira ceza uygulandı.

İzmir'de kaçak şekilde avlanan ve el konulan deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli çalışan tutuklandı - Resim : 1
Polis, deniz patlıcanlarını imha edilmesi için İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli B.S. ve A.O'ya teslim etti.

Yapılan takip sonucu ele geçirilen deniz patlıcanlarının çalışanlarca, Dikili Sanayi Sitesi'ndeki M.Ş'ye ait depoya götürüldüğü belirlendi.

İzmir'de kaçak şekilde avlanan ve el konulan deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen İlçe Tarım Müdürlüğünde görevli çalışan tutuklandı - Resim : 2Bunun üzerine M.Ş. ile deniz patlıcanlarını sattığı öne sürülen B.S. ve A.O. gözaltına alındı.

Şüphelilerden M.Ş, emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan A.O. savcılık tarafından serbest bırakıldı, B.S. ise çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

İzmir
Sahte diplomayla 42 yıl boyunca müteahhitlik yapmıştı: Projeleri inceleniyor Antalya açıklarında gemi battı! Ölü ve kayıplar var Araç gölete düştü! İçinde bulunan çift hayatını kaybetti Kaputun üzerinde kovalamaca! O baba tutuklandı