İzmir'de evinin içinde kenevir yetiştiren şahıs, tutuklandı

İzmir Bornova'da evine kurduğu iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirdiği belirlenen şüpheli tutuklandı. M.Ö.'nün 4 ayrı suçtan arandığı da belirtildi.

  • İzmir'in Bornova ilçesinde, evine kurduğu iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirdiği belirlenen şüpheli tutuklandı.

     

  • İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Karaçam Mahallesi'ndeki bir adreste kenevir yetiştirildiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

     

  • İklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirilen adrese düzenlenen baskında 20 kök kenevir, 2 gram kenevir tohumu, 10 gram esrar, 2 sentetik hap, iklimlendirme çadırı, ışıklandırma paneli, havalandırma motoru ile çok sayıda gübre ve vitamin ele geçirildi.

     

  • Hakkında 4 ayrı suçtan aranması da bulunan şüpheli M.Ö. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

İzmir'de evinin içinde kenevir yetiştiren şahıs, tutuklandı - Resim : 1

3 araç çarpıştı Mısır'a kaçan 17 yaşındaki Timur'un kullandığı Porsche ve ATV'nin son hali görüntülendi TEM’de zincirleme kaza! Ankara istikamrti ulaşıma kapandı! İstanbul Otogarı'nda 5 bin fişek ele geçirildi