İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu

Karşıyaka Belediyesindeki işçilerinin iş bırakma eylemi nedeniyle sokaklar çöple doldu. Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, yetkililere sorunun çözümü için çağrıda bulundu.

İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu

İzmir'de DİSK’e bağlı Genel İş 8 No’lu Şube üyesi Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ve Personel A.Ş. işçileri, maaşların eksik ödenmesi ve zamanında yatmaması nedeniyle çeşitli eylemlerine devam ediyor.

Yaklaşık 900 kişinin iş bıraktığı eylemde, yollar çöple doldu.

İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu - Resim : 1

İzmir'in gözde ilçelerinden biri olan Karşıyaka'da her köşe başında rastlanılan çöp yığınları ise vatandaşların tepkisine neden oldu.

Karşıyakalılar, sorunun bir an önce çözülmesi için Karşıyaka Belediyesine çağrı yaptı.

İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu - Resim : 2

"HERKES PARASINI ALIP İŞİNİ YAPSIN"
Karşıyaka'da yaşayan Ferda Erten isimli kişi, "Karşıyaka'nın ortasında çöpleri görünce şaştım kaldım. Böyle bir görüntü olsun istemeyiz. Herkes parasını alsın, işini yapsın isteriz" derken, Yaşar Sertakan ise şu ifadeleri kullandı:

Eski bir yönetici olarak toplu iş sözleşmeleri toplantılarında çok bulundum. Orta yolun bulunup Ramazan ayında bu çirkinliklerin ortadan kaldırılmasını temenni ederim. İnsanların kapısının önünde çöpler var. Esnafın dükkanının önünde çöplerin olması iyi değil. Bir an önce kaldırılması gerekiyor. Böyle olmaması lazım. Güzel bir görüntü değil. Sıcaklar da başlayınca kötü koku yayılır. Rahatsız oluyorum.

 İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu - Resim : 3

İzmir Karşıyaka'da sokaklar çöp yığınlarıyla doldu - Resim : 4

İzmir
Bungalov ev alevler içinde kaldı Zincirleme kaza: 17 yaralı Saldırgan iki okulda terör estirdi: 1 ölü, 5 yaralı Tur midibüsü otomobil ile çarpıştı: Ölü ve yaralılar var