Gün geçtikçe artan akran zorbalığının bu defaki adresi İzmir Bergama!

Asrın felaketinden sonra 7'den 70'e herkesin yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olması geleceğe dair umutları yeşertirken bir akran zorbalığı haberi daha geldi. Bu defa İzmir Bergama'daki bir okulda, köyden okumak için gelen çocuklara saldırıp videoya çeken genç grup, çektikleri görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaştı. Çocukların "Ağabey yapma" demesine rağmen dövmeye devam eden 8 genç zorba, polisler tarafından gözaltına alındı.

Akran zorbalığı dur durak bilmeden devam ediyor. Her geçen gün yenisi eklenen zorbalık görüntülerinin bir yenisi de İzmir Bergama'dan.

Köyden okumaya gelen 2 gence saldıran 8 kişilik grup, zavallı çocukları dövdükleri o anları videoya kaydedip sosyal medya hesaplarında paylaştı.

"YAPMA" DİYEREK YALVARDILAR
Görenleri endişelendiren görüntülerde köyden gelen çocukların "Ağabey, biz ne yaptık, neden vuruyorsunuz?", "Ağabey yapma, ağabey yapma" dedikleri duyuldu.

Köylü çocukların yalvarışlarına rağmen saldırmaktan vazgeçmeyen grup, aksine saldırının şiddetini iyice arttırdı.

MARİFETMİŞ GİBİ PAYLAŞTILAR
Mağdur çocuklardan birinin burnu kanarken, çekilen video sosyal medya hesabında paylaşıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR
Olayla ilgili herhangi bir soruşturma yürütülmediği belirtilirken, videonun sosyal medyada yayılmasının ardından 8 kişiden oluşan zorba grup gözaltına alındı.

Eski muhtar, yeni muhtarı öldürdü Et yiyen bakteri adamın gözünü yedi Depremzede öğrencileri taşıyan araç kaza yaptı! 20 kişilik ekip 7 saat çalıştı! Uşak'ta çöp ev görenleri şaşırttı...