İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor

Son dakika haberleri... İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi. Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Son dakika haberleri... İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi.

İtalyan basınında yer alan son dakika haberlerine göre, bugün İtalya'nın Milano şehrinin merkezinde bir minibüs patladı.

İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor - Resim : 1Minibüsün oksijen tankları taşıdığı iddia edilirken, patlama sonrası bir anaokulu boşaltıldı. Olayda bir kişinin yaralandığı bildirildi.

İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor - Resim : 2İtalyan Sky TG24 kanalında yayınlanan görüntülerde Porta Romana yakınlarındaki dar bir sokaktan yükselen koyu duman bulutu görülüyor.

İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor - Resim : 3 LaPresse haber ajansı, yangının bazı araçlara ve bir binaya sıçradığı ve itfaiyenin alevlere müdahale ettiğini bildirdi.

İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor - Resim : 4

İtalya'nın Milano kentinde bir patlama meydana geldi! Olayda ölen veya yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor - Resim : 5

5 aylık Esmanur'un ölüm nedeni kahretti! Lice kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Genç Cem, kalbine yenildi Cinayetin işlendiği ev yandı