İstanbul'da tüyler ürperten sır olay: Polis karganın bıraktığı insan parmaklarının gizemini çözmek için harekete geçti

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan gizemli olay dehşete düşürdü. Bir karga, akaryakıt istasyonunda görevli güvenlikçi Hayrettin Doğan’ın önüne konarak bir insan ayağına ait işaret ile baş parmağı bırakıp uçtu. Cinayet ihtimalinin de de değerlendirildiği olayda emniyet güçleri parmakların sırrını çözmek için harekete geçti.

İstanbul'da tüyler ürperten sır olay: Polis karganın bıraktığı insan parmaklarının gizemini çözmek için harekete geçti

İstanbul Eyüpsultan’da Hayrettin Doğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait akaryakıt istasyonunda özel güvenlik çalışıyordu. Doğan, geçtiğimiz pazartesi günü yine rutin güvenlik tedbirlerini yaparken önüne bir karga kondu. Konması ile beraber de bir insana ait işaret ve baş parmağı olan parçayı Doğan’ın önüne attı.

DEDEKTİFLER HAREKETE GEÇTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre; büyük şaşkınlık yaşayan Doğan polisi arayarak yaşadıklarını anlattı. Parmakların olduğu alan güvenlik çemberine alındı. Ekipler parmaklar üzerinde inceleme yaptı. Parmaklar daha sonra parmak izi ve DNA analizi için Adli Tıp’a götürüldü.

İstanbul'da tüyler ürperten sır olay: Polis karganın bıraktığı insan parmaklarının gizemini çözmek için harekete geçti - Resim : 1

Olayda cinayet şüphesi yoğunlaşırken Cinayet Büro Amirliği’nin tecrübeli dedektifleri de devreye girdi. Polis ekipleri bölgedeki kamera görüntülerini topladı. Karganın istasyona geliş istikametinin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi. Polisin ayrıca yakın zamanda kayıp bildiriminde bulunulan kişilerin parmaklarla bağlantısı olup olmadığına da bakacağı belirtildi.

"Şişmişti ve beyazdı, üzerinde kan vardı, kan tazeydİ"

İstasyondaki güvenlikçiler, “Birileri şaka yapıyor sandık, yaklaşınca anladık. Şişmişti ve beyazdı, üzerinde kan vardı, kan tazeydi. Şoke olduk” diye konuştular.

Muhtar ormanlık alanda ölü bulundu Cam silen kadın aşağı düştü Şırdancı Mehmet'e THY şoku Alkol alıp polislere küfretti